Online met Worldlink.

  • Online digitaal orders aanmelden is zeer handig als u een regelmatige gebruiker bent van onze diensten. Deze dienst is een verlengstuk van uw eigen organisatie. Wij vervoeren uw zendingen alsof u dit zelf gedaan zou hebben. Het is daarom van het grootste belang dat uw en onze organisatie naadloos op elkaar aansluiten, zeker waar het de informatievoorziening en de planning aangaat.

  • Bent u een regelmatige gebruiker van onze diensten, dan krijgt u toegang tot Worldlink. Voor het gebruik van Worldlink hoeft u niets te installeren; het werkt via uw browser op het internet en u heeft direct toegang tot het hart van onze organisatie: de ritplanning. Het verschaft u o.m. alle informatie over de status van uw zending. Ook kunt u de volgorde van een spoedrit met meerdere afleveradressen zelf bepalen.

  • Het printen van vrachtbrieven wordt ook door Worldlink geregeld. Hierdoor heeft onze koerier altijd de juiste afleverinformatie hetgeen de snelheid van afleveren aanzienlijk bevordert.

  • Worldlink .PDF handleiding .

 

Effective Transport. Bezoekadres: Laan van Spitsbergen 130, 7336 AX Apeldoorn. Telefoon 055 542 6462. Fax 055 533 1207. E-mail.